23948sdkhjf

Bostadsbolaget får ny vd

Styrelsen i Roslagsbostäder AB har utsett Eva Lenngren till ny vd. Eva har lång erfarenhet från strategisk och operativ fastighetsförvaltning.

Eve Lenngren har erfarenhet från både kommunal och statlig verksamhet. Hon kommer närmast från en tjänst som fastighetsdirektör och chef för Fastighetsförvaltningen på Fortifikationsverket. Hon har tidigare varit fastighetschef på AB Stockholmshem och Locum AB. Eva är i grunden civilingenjör inom lantmäteri och har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.

– Det är väldigt hedrande att jag har fått förtroendet att axla vd-rollen i Roslagsbostäder. Norrtälje kommun är inne i en spännande expansion och Roslagsbostäder är ett viktigt företag för invånarna i Norrtälje, så det ska bli spännande att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med medarbetarna, säger Eva Lenngren.

Roland Brodin (M), är styrelseordförande Roslagsbostäder.

– VI har gjort en riktig bra rekrytering när vi knutit Eva Lenngren till Roslagsbostäder. Hon har både rätt erfarenheter, ledaregenskaper och engagemang för att fortsätta utveckla vårt bostadsbolag, säger 

Eve Lenngren tillträder tjänsten som vd den 10 augusti.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.064