23948sdkhjf

NCC bygger badhus

NCC Building har startat bygget av Mangleruds bad- och aktivitetshus utanför Oslo som byggs på uppdrag av Undervisningsbygg KF.

Kommunstyrelsen i Oslo beslutade om byggstart den 6 maj i år. Ordervärdet uppgår till cirka 370 miljoner kronor.

– Vi har sett fram emot att komma igång med att bygga den här anläggningen, som kommer att bestå av tre bassänger och skapa utrymme för en rad fritidsaktiviteter, säger Roger Nygård, chef för NCC Building Norge.

NCC började sin satsning på badanläggningar 2005 och utlovar ett väl beprövat koncept med lösningar, leverantörer och underentreprenörer, utöver egna specialiserade projektledare, yrkesspecialister och hantverkare.

– Under planeringsfasen har vi arbetat med att hitta de bästa lösningarna som tillvaratar kommunens intressen, med fokus på kostnader, kostnadskontroll och kvalitet, säger Gunnar Ulvestad, områdeschef och ledare för NCC:s satsning på badanläggningar i Norge.

Mangleruds bad genomförs som en totalentreprenad med samverkan under hela projektet. Projektet planeras vara klart i juni 2022 och orderregistreras i affärsområde NCC Building Nordics i det andra kvartalet 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079