23948sdkhjf

JM möblerar om i ledningen

Mikael Åslund blir ny affärsenhetschef för JM fastighetsutveckling. Han tillträder befattningen och tar samtidigt plats i JMs koncernledning per den 1 maj 2020.

Han kommer även att ansvara för Stockholm förvärv. Mikael har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har jobbat på JM i 20 år. Under de senaste elva åren har han med framgång varit regionchef för JMs verksamhet inom regionen Stockholm stad.

– Jag är mycket glad att vi genom Mikael får en utmärkt person att axla ansvaret för JMs affärsenhet Fastighetsutveckling. Mikaels långa erfarenhet av såväl JM som vår affär innebär god kontinuitet för verksamheten framåt, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

Pär Vennerström, som hittills haft ansvaret för både affärsenhet JM bostad Stockholm och affärsenhet JM fastighetsutveckling, kvarstår som affärsenhetschef JM bostad Stockholm och fortsätter att ingå i JMs koncernledning.

Affärsenheten JM fastighetsutveckling är JMs enhet för utveckling av hyresrätter, vård- och omsorgsboende, kommersiella lokaler samt JM@home.

Läs mer om: JM
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079