23948sdkhjf

Byggbolaget söker ny vd

Vi söker en vd som är med och bygger ett bättre Göteborg - är det du? Detta undrar Egnahemsbolaget som vill ha en ledare för framtiden.

Ända sedan 1933 har Egnahemsbolaget byggt hus eller bostadsrätt. Bolaget bygger över hela staden men fokuserar på miljonprogramsområden. 

Som vd ansvarar du för en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas med en snabb produktionsökning, skriver Egnahemsbolaget i Göteborg i ett pressmeddelande. "Internt uppsatta mål är lika enkla som utmanande:
- Vi ska bli bäst i världen på att bygga och sälja bostäder i miljonprogramsområden i Göteborg
- Vi ska bli Göteborgs bästa arbetsgivare inom vår bransch."
Vidare kvalifikationer heter det:

"För att du ska lyckas och trivas vill vi att du drivs av att leverera resultat, har en bra kommunikativ förmåga och ett värderingstyrt ledarskap som präglas av en tro på människors inneboende kraft, en lust att utveckla verksamheter och en förmåga att skapa engagemang."

Egnahemsbolaget är ett litet bolag, knappt 40 anställda.

"Stämningen är familjär och hjälpsam och beslutsvägarna tydliga och korta. Vi vill att du bidrar till stabilitet och trivsel i en tid där vi expanderar kraftigt. Du har förmågan att entusiasmera och engagera samtidigt som du är den där klippan alla litar på."

Formell ansökan till tjänsten registrerar du via http://www.offentligajobb.se senast den 7 maj 2020.

 Om du vill göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta via rekryteraren Source  hemsida http://www.source-executive.se.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sofia Rasmusson, 0705-080328 sofia.rasmusson@source-executive.se eller Jonna Ramm-Schmidt, 070-864 13 34, jonna.ramm-schmidt@source-executive.fi

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078