23948sdkhjf

Verktyg ska stoppa smitta

Varsomhelst och närsomhelst dygnet runt i mobil, surfplatta eller dator kan nu företagets kunder se hela sortimentet med aktuellt lagerstatus, göra beställningar och avrop, skapa inköpslistor och mycket mera.

Sverige måste fortsätta att byggas, ekonomin måste hållas igång, samtidigt som vi alla behöver hjälpas åt för att minska smittspridningen av Corona viruset. Detta skriver Byggarnas Partner Sverige och lanserar därför nu Plattan - ett digitalt verktyg för proffsbyggare.

– Att vi nu kan erbjuda våra kunder att handla digitalt på detta smidiga och moderna sätt kommer väldigt lägligt i tid med tanke på Corona epidemin, säger Stefan Pageryd, vd på Byggarnas Partner.

Det digitala verktyget är utvecklat av Woody Bygghandel. Kunderna kan efter inloggning få full koll på beställningar, avtalspriser och fakturor. Dessutom finns en rad andra smarta funktioner som exempelvis automatisk slutdokumentation med miljödeklarationer.

– Våra brädgårdar med proffsbutiker har givetvis öppet och kunder är välkomna att besöka oss. Men detta digitala verktyg i kombination med vår kampanj halva priset på transporter underlättar för våra kunder som vill hålla verksamheten igång på ett säkrare och mer ansvarsfullt sätt" avslutar Stefan.

Bolaget är delägare och ingår i Woody Bygghandel. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079