23948sdkhjf

Beijer inför säljstopp för skyddsutrustning

Beijer byggmaterial stoppar försäljning av skyddsutrustning för att i stället kunna bistå vården.

 Det är självklart att vi på Beijer Byggmaterial går in och hjälper till med det vi kan, vården är hårt belastad och det är där som denna skyddsutrustning just nu kan göra mest nytta. Vi inför från i dag säljstopp på alla våra byggvaruhus av skyddsutrustning som kan användas i vården, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial.

– Beijer Byggmaterial har Sveriges största lager av byggmaterial som håller våra kunder och byggbranschen igång. De här skyddsprodukterna är viktiga för att våra kunder ska kunna sköta sin arbetsdag. Vi är dock helt säkra på att de står bakom denna prioritering och vi har bra alternativ som täcker deras behov.

Beijer ser nu till att alla dessa artiklar reserveras hos samtliga 82 byggvaruhus och e-handeln. En dialog har initierats med Socialstyrelsen för att avgöra om artiklarna kan vara till nytta för vården och var i landet de kommer bäst till användning.

 Vi kommer att vara behjälpliga med det som det finns ett behov av. Beijer Byggmaterial är en stor del av samhället med byggvaruhus över hela landet, med många kunder och personal. Därför är det viktigt för oss att ta ansvar med det som vi kan hjälpa till med. Vi hoppas att både företag och privatpersoner hjälps åt och ställer upp där det behövs just nu, säger Geir Thomas Fossum.

De artiklar som berörs är främst skyddsmasker och skyddshandskar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078