23948sdkhjf

Karl Hedin köper Grandins trä & byggmaterial i Rimbo

I Uppland finns Karl Hedin representerade sedan 2010 där Enköping var först ut. Under 2012 tillkom Norrtälje och nu stärks närvaron ytterligare i Uppland i och med förvärvet av Grandins trä & byggmaterial.

I och med förvärvet av Grandins har Karl Hedin totalt 47 anläggningar från Trollhättan i söder till Östersund i norr.

– Vår strategi är att vara en heltäckande kvalitetsleverantör till byggföretag och ”gör-det-självare” i Sverige. Vi äger hela flödet ”från planta till planka” och med egen produktion av trävaror som bas växer vi genom nyetableringar och förvärv. Vår idé är att driva en verksamhet med stark lokal förankring i nära samarbete med byggare och konsumenter, säger vd Lars Lindgren och fortsätter:

– Personalen i Rimbo kommer att bli viktiga kuggar för framtidens bygghandel i Rimbo. Vi ser stor potential i Rimbo som en del i vår Upplandsetablering och kommer genom våra lokala duktiga medarbetare att växa och utveckla vår verksamhet. Vi ser fram emot förvärvet.

 – Att det blev Karl Hedin känns mycket bra! Det är ett livskraftigt familjeföretag som verkar i och värnar om det lokala när det gäller byggare, konsumenter och personal. Jag är övertygad om att detta är den absolut bästa nya ägaren för både medarbetare och kunder och ger de bästa förutsättningarna att fortsätta vara en professionell och serviceinriktad bygghandel. Karl Hedin har de resurser och den offensiva inställning som krävs för att möta morgondagens kundbehov, säger Peter Grandin, Grandins trä & byggmaterial.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079