23948sdkhjf

De levererar uppdatering till Ronald McDonald-hus 

Ronald McDonald-hus i Lund, där sjuka barns familjer kan bo under sjukhusvistelser, behöver renovera sina badrum. Valet av leverantör nya blandare föll  FM Matsson. 

Läs också: NCC bygger storsjukhus med Ahsell

– Eftersom huset har funnits sedan 2003 börjar det bli slitet och nött på sina ställen. Vi har därför bestämt att nu renovera våra 20 äldsta badrum. Vi har en vilja att hålla en hög kvalitet och hygiennivå, vilket är särskilt viktigt för våra boende som till exempel kanske väntar på ett nytt hjärta, säger Jennie Norén, verksamhetschef på Ronald McDonald Hus i Lund. 

Hela huset är byggt och finansierat av skänkta medel och bidrag, och även badrumsrenoveringen sker med hjälp av flera företag som sponsrar med badrumsprodukter. I början av januari satte renoveringen igång, och man räknar med att kunna vara klara till sommaren. 

– Vi är glada att Ronald McDonald Hus i Lund har valt FM Mattssons blandare, både till dusch och tvättställ för samtliga badrum. Modellen 9000E är vår mest sålda och har alla de funktioner som är lämpade för den här typen av verksamhet. Dessutom sparar dessa blandare både vatten och energi och är bra för miljön, vilket passar bra in på Ronald McDonalds krav på hög kvalitet och hygiennivå, säger Peter Hassel, säljare på FM Mattsson. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078