23948sdkhjf

Säljer byggcontainrar klädda med växter 

För att göra något för miljön levererar nu Denios, tillverkare av miljöcontainers till byggindustrin, produkter täckta med växtlighet. ”Marknaden är i dag välutbildad och medveten om den miljöpåfrestning som pågår globalt, och det är därför ett naturligt val att förankra miljön i våra produkter”, säger Denios vd Linus Jacker. 

Läs också: Veidekke och Fortum samarbetar

Den gröna växtförklädnaden har en rad positiva effekter på omgivning och arbetsmiljö. Växterna renar och skapar nytt syre vilket ger en positiv och hållbar inverkan på luftkvalitén. Naturliga inslag som växtväggar i arbetsmiljön minskar stress och ökar välbefinnandet hos medarbetarna, då lukten av natur är en faktor som bidrar till att skapa känslor av harmoni och lugn. 

– Industrimarknaden kräver i dag att företag bidrar till en hållbar framtid och det känns därför viktigt att i vår produktion prioritera åtgärder för att skydda miljön och resurserna, säger Linus Jacker. 

De gröna väggarna absorberar och reducerar ljud vilket bidrar till en sänkt bullernivå och en vänligare akustik för omgivningen, dessutom ökar isoleringsvärdet på miljöcontainern. 

Med DENIOS miljösmarta container möjliggörs förvaring av brandfarliga vätskor och gas direkt vid arbetsplatsen, samtidigt som lösningen innebär en god instats för miljön och medarbetarna. Miljöcontainrarna garanterar en säker förvaring enligt myndigheternas krav för verksamhet, medarbetare och miljö. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.113