23948sdkhjf

Första sprängtaget för Veidekkes andra golfområde 

Veidekke har officiellt inlett byggandet av sitt andra bostadsområde i Hills villastad i Mölndal. 

– Det är alltid en efterlängtad milstolpe i varje projekt att få ta det första spadtaget. I och med att det första området med villor och flerbostadshus redan är inflyttat och klart känns det extra roligt att få fortsätta resan i utvecklingen av Hills Villastad, säger Annika Levinsson, projektutvecklare på Veidekke Eiendom. 

Området Hills villastad ska ha 350 bostäder när allt är färdigt, och projektet är ett samarbete mellan Hills Golf & Sports Club och Veidekke Eiendom. Området som bebyggs är beläget runt Hills golfbana. 

I den första etappen byggdes bostadsrättslägenheter och fristående villor. Det mesta är redan sålt, och snar startar försäljningen av resterande villor. 

– Hills Villastad är ett unikt projekt i en unik miljö. Samarbetet mellan Hills Golf & Sports Club och Veidekke fungerar fantastiskt bra. Vi har samma vision och bild av hur livet ute på Hills kan se ut. Naturen inbjuder naturligt till aktiviteter och friluftsliv. Med närheten till både Göteborg och Mölndals centrum har man dessutom direkt tillgång till all tänkbar service, säger Melissa Mahan, försäljningschef Väst på Veidekke Eiendom. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.578