23948sdkhjf

Blandar friskt på mässan 

Golvtillverkaren Kährs och samarbetspartnern Modulyss gör gemensams sak på Stockholm Furniture & Light Fair, för att visa hur deras olika produkter kan användas tillsammans i bygget. 

Läs också: Mässan slår rekord i internationellt intresse 

– Årets tema kallas Mix & Match och vår monter kommer att visa upp tre iögonfallande rum, vart och ett fokuserat på en färgtrend, utarbetad i samarbete med vår partner modulyss. Målet är att inspirera och visa hur kombinationer av olika golvmaterial kan användas för att skapa unika och skräddarsydda golvlösningar som överträffar förväntningar, säger Charlotta Persfell, Chief Marketing Officer på Kährs. 

I början av 2019 ingick Kährs Group och det belgiska företaget modulyss ett partnerskap som innebär att Kährs Group säljer modulyss textila golvplattor i Sverige, Norge och Finland. 

– Vi är glada över att delta på mässan i Stockholm tillsammans med Kährs, ett företag som delar våra höga ambitioner när det gäller produkternas estetik, prestanda och hållbarhet. Vi inledde samarbetet för bara ett år sedan och våra produktsortiment har visat sig vara utmärkta komplement till varandra. Vi är övertygade om att våra kombinerade golvlösningar är en ”perfect match” som tillsammans skapar häpnadsväckande och hållbara miljöer, säger Evelien Surgeloose, Marketing Manager på modulyss. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109