23948sdkhjf

Han blir ny vd för husföretaget

Från den 1 januari är Johan Bynell ny vd på Hjältevadshus. ”Det är ett utmanande läge för branschen överlag just nu,” säger han. 

Läs också: Stort rekryteringsbehov i trä- och möbelindustrin 

Johan Bynell tar över rollen från Stefan Lind, som varit interims-vd under rekryteringsprocessen. Närmast kommer Johan Bynell från det egna konsultbolaget. 

– Jag har min operativa tyngd inom IT men när jag varit inne och konsultat har det varit inom flera olika branscher. Framför allt har jag en stark känsla för affären och hur man kan förbättra den. Mitt starkaste kort är absolut inom försäljning och hur man genom det, tillsammans med gott ledarskap, kan bygga bolag och få dem att växa på ett sunt och bra vis, säger han. 

Hjältevadshus har precis som flera andra inom byggbranschen behövt anpassa organisationen efter det rådande läget på marknaden, men Johan Bynell är optimistisk. 

– Det är ett utmanande läge för branschen överlag just nu, men jag ser att Hjältevadshus har en enorm möjlighet framåt. Jag är en ledare som tycker om förändringsresor och att utmana traditionella sätt att göra saker på. Byggsäkerheten i kombination med den historia man har och det stora kunnande som finns i bolaget är något fantastiskt fint som vi ska göra något riktigt bra av. Något som verkligen triggar mig är att se hur vi kan kombinera den traditionella verksamheten med det sätt kunder vill köpa hus på i framtiden och hur vi som bolag kan ligga i framkant där, säger Johan Bynell. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.063