23948sdkhjf

Beijer tillsätter ny chefs-trio 

Beijer Byggmaterial region Stockholm får tre nya chefer, för att hålla farten på den expansiva utveckling man gjort det senaste året, med både organisk tillväxt och förvärv. 

– Vi har växt otroligt mycket det senaste året, genom att stärka upp vår organisation ytterligare ger det oss möjlighet att ligga ännu närmre marknaden och vara snabbfotade. Det krävs när vi som största aktör spelar på den största marknaden i Norden, säger Jens Karlsten regionchef Beijer Byggmaterial Stockholm. 

Under året har bolaget växt i regionen med över en miljard i omsättning, genom organisk tillväxt och förvärven av Bygg-Ole och Ekesiöö. 

För att kunna hantera den expansiva Stockholms-regionen delar man nu upp området i norr, öst och syd. Varje nytt område får varsin chef. 

– Med de nya regionala operativa cheferna ska vi skapa de bästa förutsättningarna för att samarbetet ska fungera fortsatt starkt mellan alla filialer i Stockholmsregionen. Våra kunder är rörliga inom hela regionen därför är det viktigt för oss att fortsätta utveckla kunderbjudandet för alla byggproffs, säger Jens Karlsten. 

Två personer har rekryterats internt, Christoffer Nyblom och Måns Ungfeldt. Den tredje chefen, Roger Eklund, har rekryterats från Ahlsell. 

Samtliga tillträder 2020. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109