23948sdkhjf

Han tar över Contractor Sundsvall 

Nu står det klart vem somt ar över som vd för Contractor Sundsvall till våren. Det blir den erfarne Stefan Rex, som rekryteras från branschorganisationen Säker Vatten. 

– Det här är en riktigt tung värvning för oss. Stefan Rex är en profil som kommer att passa in perfekt i vår kultur på Contractor. Han är en erfaren och omhändertagande lagbyggare, samtidigt som jag upplever honom som både driven och strukturerad, säger Contractors koncernchef Fredrik Andersson.    

Stefan Rex tar över posten som vd från Martin Rudberg, som kommer att stanna kvar i bolaget som projektledare i minst tre år. 

– Det känns viktigt att Martin Rudberg stannar i organisationen, han har ett stort kontaktnät inom branschen här i Sundsvall och står för mycket trygghet inom bolaget. För mig betyder det även att jag kommer att få en grundlig överlämning, vilket är en perfekt start i min roll som vd, säger Stefan Rex. 

Han ser fram emot att få utveckla Contractors verksamhet i Sundsvall. 

– Det finns inget bättre än att se människor utvecklas och som ledare är det min uppgift att ge medarbetarna utrymme att ta eget ansvar. Jag tycker att marknaden i Sundsvall har mycket potential och även om bostadsbyggandet dämpats något, så finns det andra segment där det kommer att hända mer, säger Stefan Rex. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079