23948sdkhjf

Bygghemma utökar installationstjänster 

Under hösten har onlineförsäljaren Bygghemmas försäljning av installationstjänster ökat, och nu ska företaget rulla ut tjänsterna på fler marknader. 

Läs också: Bygghemma förstärker – köper upp Kristianstadsbolag 

– Det är väldigt roligt att våra installationstjänster har blivit så väl mottagna. Vi rullar nu ut tjänsterna på fler marknader och lägger till fler produkter och kategorier – det är en milstolpe i vår målsättning att tillhandahålla ett komplett ekosystem av produkter och tjänster inom DIY, möbler och heminredning online, säger tillförordnad vd och koncernchef Martin Edblad. 

Bygghemma Group har flera sajter som säljer byggmaterial och designinredning. På ett antal sajter erbjuds också numera installationstjänster, som utförs av det helägda dotterbolaget Svensk Installationspartner. 

– Vi erbjuder idag installation på stora delar av vårt sortiment. För mer än 10 000 produkter kan våra kunder enkelt beställa installationen med en knapptryckning, det gäller allt från toaletter, duschväggar, blandare, spabad, robotgräsklippare, golv, till värmepumpar och dörrar och utgör en central del i vårt kundlöfte – ”We make living easy”, säger Martin Edblad. 

Under november i år uppgick försäljningen av installationer til 1 700, vilket indikerar en årstakt om 20 000 enligt företaget. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.078