23948sdkhjf

Han tar över chefsjobbet från Veidekkes vd 

Veidekke Eiendoms vd Per-Martin Eriksson får maka på sig, när man nu hittat en helt ny person till rollen som chef för affärsenhet ”Riks 1.” 

Sedan den första september har Veidekke Eiendoms vd varit tillförordnad chef för affärsenheten riks. Nu står det klart att man anställer Leif Danielsson, närmast från ”Leda Utveckling i Sverige”, till tjänsten. 

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på Veidekke Eiendom. Efter att ha haft ett antal interimsuppdrag känns det stimulerade att anta ett långsiktigt uppdrag, säger Leif Danielsson. 

Vd Per-Martin Eriksson ser Leif Danielssons stora erfarenhet som en bra fördel. Och det är just erfarenheten som gör att Leif Danielsson inte tänker ta över uppdraget i full sving. 

– Jag kommer inte att göra storslagen entré med programförklaringar och sånt. Min erfarenhet är att det är bäst att börja med att lyssna, för att förstå hur organisationen fungerar, och för att så småningom se vad som verkar fungera bra, och vad som kan behöva justeras, säger Leif Danielsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094