23948sdkhjf

Öppnar ny butik – och flyttar befintlig 

Byggmax öppnar till våren en ny butik i Rydebäck i Helsingborg. Samtidigt flyttar systerbolaget Skånska Byggvaror från Väla till den nya butiken. 

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Skåne. Vi stärker vår närvaro och adderar vårt trädgårdssortiment och kan därigenom erbjuda hemmafixarna ett ännu större utbud till sina drömprojekt. Att dessutom få Skånska Byggvaror som granne ser vi som något mycket positivt, säger Marcus Essesjö, Sverigechef på Byggmax. 

Vid årsskiftet ska Byggmax påbörja rekryteringen av åtta personer till den nya butiken. Den nya butiken planeras ta upp en yta på 1 100 kvadratmeter. Skånska byggvarors butiksyta blir 400 kvadratmeter. 

– Vi nysatsar i Helsingborg! Vi kommer att flytta vår butik ifrån Väla till Rydebäck där vi kommer öppna en ny modern utställningsbutik bredvid Byggmax. Vi kommer nu att ligga sida vid sida med utbud som kompletterar varandra, och många uterumsbyggare kommer såklart dra stora fördelar av detta, säger Oscar Tjärnberg, Skånska byggvarors vd. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11