23948sdkhjf

Derome vill dominera bygghandel

Fortsatt proffssatsning i södra Sverige

På två år har Derome etablerat ett växande nätverk av bygg- och järnhandelsanläggningar med inriktning mot byggproffs och industrikunder i södra Sverige. Med flera nyöppningar säger sig företaget har målet att bli marknadsledande i Skåne.

– Vi har under de senaste två åren storsatsat med att bygga upp ett stort antal byggvaruhandlare i Skåne – i dagsläget kan vi erbjuda proffsen tio anläggningar, säger Bengt Blomqvist, regionchef Derome Byggvaror & Träteknik Sydväst. Vi har blivit väl mottagna och har därför beslutat att öppna på ytterligare tre orter - i Ängelholm, Trelleborg och vår andra anläggning i Malmö, i Fosie. Vi ska bli marknadsledande i Skåne och vara proffskundens förstahandsval på den sydsvenska bygg- och järnhandelsmarknaden. Med kommande satsningar planerar vi att ta den positionen.

Derome kommer under 2020 att erbjuda kunderna i södra Sverige en bra geografisk täckning.
Regionlagret ligger i Landskrona och är lika stort som fyra fotbollsplaner. Härifrån servas nu alla anläggningar i Sydsverige. På mindre än ett år rekryterade Derome 60 nya medarbetare till Landskrona och för det arbetet har företaget också nominerats till utmärkelsen Årets jobbskapare i Landskrona.
– Nu skapar vi ännu fler arbetstillfällen, vilket är oerhört tillfredsställande. Jag märker också att vi blir mer attraktiva som arbetsgivare, då vi får väldigt mycket spontanansökningar. Att jobba hos oss ska vara kul och här får medarbetarna möjligheten att utvecklas tillsammans med bolaget, säger Bengt Blomqvist.

Så växer Derome i Skåne närmsta tiden:

Malmö – Våren 2020 öppnas den andra bygg- och industrihandeln i Malmö, denna gång i Fosieby industriområde, i den södra delen av staden.

Trelleborg – Ny bygghandel öppnar i Trelleborg hösten 2020.

Ängelholm – Ny bygg- och järnhandel öppnar våren 2021 i Älvdalens industriområde.

Lund – Här flyttar Derome till nya lokaler i området Gastelyckan och bygger komplett bygg- och industrihandel. Öppnar sommaren 2020.

Helsingborg – Nybyggnation av en komplett bygg- och industrihandel i Berga industriområde, öppnar början av 2020.

Ystad – Här sker en om- och tillbyggnad. Utökad anläggning klar 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125