23948sdkhjf

Hon efterträder Veidekkes nye vd

Blir ny affärsområdeschef

I samband med att Mats Nyström byter från affärsområdeschef till vd för Veidekke i Sverige tar Charlotta Nilsén över hans tidigare roll som chef för Bygg Bostäder.

Affärsområdet har som huvudsakligt uppdrag att specialisera och utveckla Veidekkes bostadsbyggande, men utför även omfattande kommersiella projekt i södra och västra Sverige.

Charlotta Nilsén kommer närmast från rollen som chef för Veidekke Eiendom Sverige region Riks och har varit på Veidekke sedan hösten 2014.

Hon tillträder sin nya post den 9 september 2019.

– Veidekkes breda verksamhet och involverande arbetssätt ger oss unika möjligheter att hantera de mest komplexa uppdragen och kundbehoven. Lyckas vi nyttja vår samlade kraft har vi en enorm konkurrenskraft.

- Med mina sexton år på entreprenadsidan och åtta år inom bostadsutveckling har jag byggt upp en förståelse och kunskap för helheten inom samhällsbyggnad. Jag ser mycket fram emot att ta affärsområdet vidare tillsammans med mina kollegor, säger Charlotta Nilsén.

– Charlotta har ett unikt driv och en bred kunskap som kommer att vara värdefull för såväl våra kunder som den interna samverkan mellan Veidekkes affärsområden, säger Mats Nyström, vd för Veidekke i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.468