23948sdkhjf

Derome bygger i Lerum

Både bostäder och ny bygghandel på väg

Derome satsar i Göteborgsområdet och tror mycket på Lerum. Snart öppnar proffsbutik och en mängd nya bostäder byggs på orten. Allt är en del av Deromes storsatsning på Göteborg.

Derome ser en stigande efterfrågan i hela Göteborgsregionen och utlovar en fortsatt satsning – på flera plan. Företaget öppnar i Lerum sin 41:a proffsbutik och premiären väntas ske den 30 september. I samband med öppningen av den nya byggvaruhandeln i Lerum görs nyrekryteringar, under sommaren har 12 nya medarbetare rekryterats.
– Det är en del av en långsiktig satsning, säger Johan Ewaldh, regionchef Derome Byggvaror & Träteknik. 

Satsningen på professionella byggare i Lerum verkar vara efterlängtad.
– Jag har la ”tjötat” i tolv år om att man borde öppna i Lerum. Nu, äntligen, detta betyder allting! Vi har väldigt bra kontaktpersoner inom Derome och nu kommer allt bli mycket lättare, säger Niklas Österberg på Brunnstorp bygg och mark i Lerum.


Det finns ett ökat intresse av att bygga hållbart och ofta är då trä det naturliga förstahandsvalet. I Norra Hallsås i Lerum har Derome varit med och byggt 90 nya bostäder, som är inflyttade och klara. 

– Vi bygger fler bostäder i Lerum och just nu pågår försäljning av kedjehus och villor i kvarteret Brännås Park, säger Anders Jonsåker, Divisionschef Derome Mark & Bostad Vi planerar även för ca 85 bostäder i Tollered, området som går under namnet Brännabben Skogsbacke, blir en blandad bebyggelse med hyreslägenheter, småhus och bostadsrätter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109