23948sdkhjf

JSB ska erövra Jönköping

"Nytt kontor på stark marknad"

JSB öppnar platskontor i Jönköping. Nu efter semestern inleder man rekryteringar och objekt börjar sökas, enligt ett pressmeddelande från företaget.

- Vi knyter ihop JSB:s marknader i södra Sverige med Mälardalsregionen. Det gör oss också starkare och mindre känsliga för konjunktursvängningar, säger Pether Fredholm, vd  på JSB, som enligt ett pressmeddelande ser Jönköpingsregionen som en stark tillväxtmarknad med stora möjligheter. 

Jönköping är en del i JSB:s tillväxtstrategi.

Sedan starten 1997 i Asarum, Blekinge, har tillväxten varit mycket stark. Målet är att genom aktiv marknadsbearbetning fortsätta den lönsamma tillväxten i bolaget

Planen är att bygga upp en entreprenad- och byggserviceavdelning. Anders Johansson, Regionchef Sydost kommer vara ansvarig för etableringen.

- Vi kommer börja etableringen med att anställa en arbetschef som i sin tur får resurser att bygga ett nytt team från grunden. Förhoppningen är att hitta en person med god kännedom om den lokala marknaden utifrån samma framgångsrika koncept som vi just gjort i Mälardalen.

- Om ett år räknar vi med att i Jönköping ha en tjänstemannaorganisation om 10 personer,  säger Anders Johansson.

JSB är representerade med kontor i Karlshamn, Karlskrona, Växjö, Kristianstad, Malmö och Stockholm. JSBs omsättningsprognos för 2019 ligger på 2 miljarder kronor. Antal anställda är cirka 350.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063