23948sdkhjf

Dubbla priser för Oscar

Framgångar vid prestigefylld tävlin

Vinnarna i världens största arkitekturtävling A+ Awards har korats för 2019 och Oscar Properties projekt "79&Park", ritat av Bjarke Ingels Group (BIG) vann dubbla priser i sin kategor: ”Residential-Multi Unit Housing - Mid Rise (5-15 Floors)”. Projektet vann både juryns pris och publikens pris.

- Det visar på att 79&Park appellerar till arkitekturkännare och till den bredare publiken, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties. Vårt mål var att skapa en arkitektoniskt särskiljande produkt men också en plats där alla som besöker slås av uniciteten och känslan av att det finns en tanke bakom varje detalj.

Arkitekturtävlingen A+ Awards anordnas av Archetizer, ett globalt nätverk för arkitekter med 25000 byråer kopplade till dem och tillika 335000 arkitekter. Tävlingen anses särskilt prestigefylld i branschen och anordnas tillsammans med Wall Street Journal och med partners såsom NYC Design, Royal Architectural Insititue of Canada (RAIAC) och Phaidon, det globalt främsta bokförlaget för konst och arkitektur.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079