23948sdkhjf

Di Leva dragplåster på byggarens dag

"Tror att det kommer locka ny publik"

Folkdans, hiphop, jazz, popmusik, världsmusik men också mattält, hoppborgar, hästar, utställare, besökare med flera gör att Kritianstadsbyggens  Kulturdag står ut.

- Festivalen är väldigt uppskattad både av de boende och besökarna utifrån och skapar stor gemenskap, säger Kristianstadsbyggens vd Henrik Strand.

 Kristianstadsbyggen är ett av Sveriges 25 största kommunala bostadsbolag.

ABK har sedan 2003 hållt sitt event i parken mitt på gröna Gamlegården.  I år är det lördagen den 7 september som gäller, kl 11-18.

Artisten Thomas Di Leva har med låtar som ”Vem ska jag tro på?” och ”Vi har bara varandra” blivit en självklarhet i allas våra hjärta, skriver ABK i sitt pressmeddelande.

Han är ständigt i rörelse och just nu aktuell med showen och hyllningen till David Bowie. Det är med stor glädje och förväntan ABK presenterar Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri på scenen i Gamlegårdsparken.

- Det häftiga är kontrasterna, och mixen mellan de olika scenframträdandena, säger Helena Lundahl, kommunikatör på AB Kristianstadsbyggen

Jazzmusikern och buktalaren Caroline Wennergren roar unga som gamla med unika föreställningar med en blandning av musik, skratt och givetvis tar hon med sig Leroy Armstrong - buktalardockan upp på scen.

Det är sjätte året i rad som samarbetet mellan ABK, BlueBird och Kristianstad/Åhus Jazzfestival äger rum.

Mer information: www.abk.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079