23948sdkhjf

Ny försäljningschef på Hjältevadshus

Chefen på Anebyhusgruppen byter företag

Den 3 juni tillträdde Jens Carlsson som ny försäljningschef på Hjältevadshus. Han kommer närmast från rollen som huvudchef för det operativa arbetet på Anebyhusgruppen.

Nu axlar Jens Carlsson rollen som ny försäljningschef på Hjältevadshus.

Jens kommer direkt från Anebyhusgruppen där han arbetade med förändringsarbete och utveckling på produktionssidan.

Han söker sig till Hjältevadshus framför allt eftersom han ser det som ett mycket intressant företag, men också för att få större utrymme till säljarbete och affärsmässiga kontakter som han har stor erfarenhet inom.

- Hjältevadshus med sin historia, varumärke och produkt känns mycket spännande tycker jag. Marknaden har varit en utmaning under de senaste arton månaderna vilket självklart påverkat bolaget, men jag ser enorma möjligheter med Hjältevadshus och vill verkligen få vara med på resan framåt, säger Jens Carlsson.

Före Anebyhusgruppen arbetade han på Vimmerbyhus där han startade i produktionen för att sedan ansvara för försäljning och marknad och slutligen ta steget till vd för bolaget.

– Jens har lång erfarenhet av vår bransch och mycket stor kunskap inom både husbyggande och försäljning. Det här är en fantastiskt bra rekrytering och jag ser väldigt mycket fram emot att få börja arbeta tillsammans med Jens, säger Stefan Lind, vd på Hjältevadshus.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078