23948sdkhjf

Bygger utan säljkrav

Litar på Deromes kraft

Under början av 2019 tecknades avtal mellan bostadsutvecklaren Blooc och Serafim Fastigheter om ett nytt bostadsprojekt i Sollentuna utanför Stockholm, som de båda bolagen har för avsikt att utveckla tillsammans.

Serafim Fastigheter förvärvade under 2018 byggrätterna i Häggvik som medger byggnation av 14 bostäder endast 400 meter från Häggviks pendeltågsstation. Nu påbörjas produktionen av projektet och markarbeten är i full gång ute i Sollentuna.

Bostäderna i Brf Opal kommer avropas i början av juni, utan något säljkrav vilket innebär inflyttningar redan från våren 2020. Bostäderna som är ritade av Blooc in-house arkitekter kommer produceras i någon av Deromes innovativa bostadsfabriker, i och med Deromes delägarskap i Blooc.

Vi har säkrat en stark finansiering bakom projektet och i kombination med det stora intresset för Blooc bostäder och Deromes genomförandekraft känner vi oss trygga med att produktionsstarta projektet utan säljkrav, säger projektchef Tobias Sjögren, Serafim Fastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094