23948sdkhjf

Andrew Waugh kommer till Stora Trähus

Starkt startfält när träbyggandet granskas

Den världskände träarkitekten Andrew Waugh kommer till Stockholm och Stora Trähus den 15-16 oktober! Den Londonbaserade arkitekten kommer att dra slutsatser från sina omfattande erfarenheter av stora träbyggnadsprojekt de senaste åren.

Årets upplaga av Stora Trähus, den sjätte sedan 2014, sätter genomgående fokus på den kunskap och de erfarenheter som byggts upp de senaste åren. Vi är glada att kunna konstatera att vi har med oss en rad av de mest kunniga arkitekterna, träexperterna och leverantörerna bland de talare som ska hjälpa oss att kartlägga framtiden för träbyggandet och för byggindustrin.

Bland arkitekter har vi, förutom Andrew Waugh, bland andra Jonas Runberger och Pi Ekblom från White Arkitekter. Professor Roberto Crocetti från KTH ska redovisa sina kunskaper och synpunkter kring hybridkonstruktioner, Jessika Szyber från Stora Enso berättar om vilka träprodukter och byggnadstekniska lösningar som fungerat i genomförda projekt runt om i världen.

Målet är att Stora Trähus 2019 ska bli ett avstamp för en mogen träbyggnadsbransch, där stora trähus är ett självklart alternativ för alla typer av byggprojekt. Välkomna den 15-16 oktober!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11