23948sdkhjf

Värvar vd från Wästbygg

Akademiska hus får ny direktör

Åsa Henninge rekryteras till ny marknadsområdesdirektör på Akademiska Hus, uppges i ett pressmeddelande från Akademiska hus.

Hon kommer närmast från rollen som vd för Wästbygg Projektutveckling och har ovan på det många års erfarenhet från andra ledande befattningar inom fastighetsbranschen.

– Utveckling av framtidens campus och kunskapsmiljöer känns som ett hedersuppdrag. Jag ser fram emot att, tillsammans med kunder, medarbetare och samarbetspartners, hitta affärskreativa, hållbara och innovativa sätt att utveckla Akademiska Hus fastighetsportfölj och skapa värden såväl för bolaget som för kunderna och för Sverige som kunskapsnation.

- Jag ser särskilt fram emot att bli en del av en organisation med kompetenta medarbetare och med ett tydligt och samhällsnyttigt uppdrag, säger Åsa Henninge.

Marknadsområde Syd är ett av Akademiska Hus tre marknadsområden och inkluderar Göteborg, Borås, Karlstad, Skövde, Lund, Malmö, Alnarp och Kristianstad.

I arbetet kommer Åsa Henninge att styra och driva bolagets campus- och affärsutveckling på dessa universitets- och högskoleorter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111