23948sdkhjf

Hon befordras till vd för Gar-Bo

"Bolaget ska befästas som branschens"

Hon har haft vd-uppdraget för Gar-Bo Försäkring sedan augusti 2017, men blir nu också ansvarig för tjänstesidan där Gar-Bo Besiktning och dotterbolaget Densia ingår.

Befästa Gar-Bos position som bygg- och fastighetsmarknadens försäkrings- och tjänstebolag. Det är Linnea Mobergs plan när hon tar över som vd för Gar-Bo.

– Som vd för Gar-Bo får jag möjlighet att arbeta ännu mer med Gar-Bos alla bolag och utveckla verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Det jag framför allt vill göra är att nyttja möjligheterna vi har i helhetserbjudandet som Gar-Bo har och står för.

– Vi satsar tydligt inom framför allt tre områden, säger Linnea Moberg.

- Ett område är entreprenadförsäkring och projektförsäkring där vi ser ett naturligt och tydligt behov för våra kunder. Vi satsar på och vill även växa inom garantisidan med entreprenadsäkerhetslösningar och fullgörandegarantier. Sedan ser vi ett tydligt tillväxtområde inom flerbostadsprojekt där vi kan hjälpa till med besiktning, säger Linnea Moberg.

Under sin tid på Gar-Bo har Linnea Moberg visat att hon kan leda och organisera medarbetare, något som blir allt viktigare i takt med att företaget växer, säger Per Erik Atterwall, styrelseordförande i Gar-Bo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157