23948sdkhjf

Svenskt byggbolag i Tyskland-topp

Mest aktiv för sjunde året i rad

Svenska bostadsbolaget Bonava fortsätter att skörda framgångar i Tyskland och utses för sjunde året i rad till Tysklands mest aktiva bostadsutvecklare.

Det står klart efter den årliga undersökningen som nyligen har genomförts av marknadsundersökningsföretaget bulwiengesa, enligt ett pressmeddelande från företaget.

- Vi är väldigt stolta över att för sjunde året i rad utses till den fastighetsutvecklare som skapar mest boyta i tyska storstäder. Tyskland är numera Bonavas största marknad – 2018 ökade den tyska omsättningen med 14 procent jämfört med 2017 – och utmärkelsen är ett bevis på att vår strategi om att erbjuda prisvärda bostäder fungerar, säger Joachim Hallengren, VD och koncernchef på Bonava.

Varje år identifierar det oberoende marknadsundersökningsföretaget bulwiengesa Tysklands mest aktiva fastighetsutvecklare.

I analysen ingår hur många kvadratmeter som har utvecklats på Tysklands största fastighetsmarknader (Berlin, Köln, Düsseldorf, Frankfurt/Main, Hamburg, München och Stuttgart) inom bostads-, kontors-, retail- och hotellsektorerna.

Bonava hade en omsättning på 14 miljarder svenska kronor år 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062