23948sdkhjf

Kulturhusets renovering

Upphandling i full gång

Renoveringsarbetet på Kulturhuset i Stockholm inleds inom kort med målsättningen att Kulturhuset och Stadsteatern ska stå klara och återinflyttade sommaren 2020.

Upphandling av renoveringen pågår, och Schneider Electric har nu fått i uppdrag av Stockholms stad att att modernisera installationer för bland annat el, VVS och ventilation.

En teknisk avancerad tillsyn av fastigheten är nödvändig då det finns flertal rum, teaterscener och värmeväxlare, totalt 36 000 kvadratmeter. Schneider Electric ska leverera sin IoT-plattform, EcoStruxure Building Operation, för att koppla upp fastigheten och skapa förutsättningar för en effektiv och säker styrning och automation. Plattformen kommer bland annat kunna styra och reglera byggnadernas värme, ventilation och kyla för att optimera energieffektiviteten och inomhusklimatet.

– Med partner- och samverkansentreprenader skapar vi tillsammans med våra kunder bästa möjliga förutsättningar för lyckade projekt. Kunskapsutbyte, lösningsfokus, transparens och ärlighet genom hela projektet ger mervärden med slutkunden i fokus. Resultatet blir ökad lönsamhet, innovation och hållbara fastigheter, säger säljdirektören Rikard Westerlund vid Schneider Electric.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078