23948sdkhjf

Årets småhus finns i Lerum

A-hus Villa Vårholma vann juryns gillande

A-hus bygge Villa Vårholma har utsetts till vinnare i tävlingen Årets småhus 2019.

Huset finns i Norsesund i Lerums kommun och är ett 1,5-plans hus på 198 kvadratmeter. Årets småhus uppfördes med totalentreprenad av byggentreprenören Sävedalens snickeriservice under ledning av A-hus byggledare.

Juryns motivering lyder:

Processen har varit både sammanhållen och kontrollerad och har präglats av stor ömsesidig lyhördhet från både husföretag och kund. Genom en väl fungerande budgetprocess, ansvarsfördelning och tidsplan i kombination med en problemfri byggprocess har kunden känt sig trygg och delaktig under hela projektet. Tydlighet och lyhördhet sammanfattar detta husbygge där valet av husmodell och dess placering på tomten tillsammans med husets skala, proportioner, detaljer och färgsättning har bidragit till en harmonisk helhet. Huset har en välstuderad planlösning, god teknisk standard och ett långsiktigt perspektiv med en flexibilitet som passar för olika typer av familjer över tid. Kvalitet, kundfokus och miljömedvetenhet gör att huset kommer stå sig många år framåt.”

Juryordföranden David Johnsson, Trä- och Möbelföretagen, beskriver huset som ett ”riktigt familjehus” och ett gott exempel på ett husbygge som präglats av kvalitet, kundnöjdhet och hållbarhet.

Jag vill framförallt lyfta den sammanhållna processen med ständig dialog mellan alla inblandade aktörer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125