23948sdkhjf

TL Bygg får ramavtal

Etablerar sig i Uppsala

TL Bygg har ingått ramavtal med Akademiska Hus AB. Avtalet avser entreprenadområde Uppsala och sträcker sig över fyra år från och med 1 april 2019.

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar miljöer för utbildning, forskning och innovation. De är ett statligt ägt bolag och den ledande hyresvärden för högskolor och universitet i Sverige. 

Ramavtalet som tecknas mellan parterna omfattar arbeten som beräknas överstiga en halv miljon kronor och understiga fem miljoner, där entreprenaderna avropas enligt en fastställd rangordning av entreprenörerna som tilldelats ramavtal. Entreprenader som överstiger 5 miljoner kronor kommer att avropas genom förnyad konkurrensutsättning.
– Avtalet med Akademiska Hus ligger i linje med vår strategi att etablera oss ytterligare i Uppsala och utöka vår kundbas med aktörer inom den offentliga sektorn. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete i spännande projekt som driver landet framåt och tryggar utvecklingen för kommande generationer, säger Christer Jansson, affärschef på TL Bygg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109