23948sdkhjf

Omstart för Bygma Umeå

Öppnade i ny lokal efter branden

När delar av Bygmas anläggning i Umeå brann i slutet av januari i år kunde verksamheten vara i full gång igen redan dagen efter, om än delvis i temporära lokaler. Idag flyttar man in till mer permanenta lokaler mitt emot de gamla.

En måndagsmorgon i slutet av januari utbröt plötsligt en brand i butiksdelen av Bygmas anläggning i Umeå. Ingen människa kom som tur var till skada och lagerdelen var intakt, men butiksdelen brann ned till grunden.

Bygma började redan samma morgon att arbeta med att hitta lösningar för att öppna verksamheten så snart som möjligt., och ganska omgående hittade man en temporär lösning på lokalfrågan. Nu flyttar man till en mer permanent butiks- och kontorslokal tvärs över gatan från den gamla lokalen. Den gamla butiks- och kontorslokalen är under återuppbyggnad och beräknas klar under 2020.

– Bygma vill i det här läget rikta ett varmt tack till alla som kom till undsättning i denna situation: grannen Contractor som erbjöd en temporär lokal, kunder och samarbetspartners som snabbt erbjöd sin hjälp, vanliga Umeåbor som erbjöd sig att hjälpa till, räddningstjänsten som gjorde en verkligt imponerande insats, kollegor på Bygmas anläggningar på närliggande orter och naturligtvis och inte minst vår egen personal som verkligen kavlade upp ärmarna i en besvärlig situation, kommenterar Carl Evedius, inköps- och marknadschef på Bygma.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078