23948sdkhjf

Woody slår upp ny butik i Västerhaninge

Haninge Byggshop blir Woodys totalt 94:e butik.

Haninge Byggshop blir byggkedjans 48:e delägare och den 11:e anläggningen i Stockholm, enligt ett pressmedelande från Woody Bygghandel.

– Det ska bli jättespännande att inleda vår satsning i och runt Västerhaninge. Då känns det tryggt att ha en stor kedja som Woody med alla deras starka leverantörer i ryggen, säger Åke Darling som ihop med Michael Lundqvist ligger bakom nysatsningen i Västerhaninge.

Haninge Byggshop placeras strategiskt bredvid Tungelstavägen på Håga industriområde i Västerhaninge. Därifrån kommer man att ge service till i första hand proffsbyggare, men även konsumenter i och kring Västerhaninge, när man öppnar i april.

Den nya Västerhaningebutiken blir Woodys totalt 94:e butik och är en del av kedjans expansionsplan med ett antal nyöppningar och etableringar fram till 2020 på viktiga platser i Sverige.

– Byggshopens inträde i Woody-kedjan innebär en förtätning i Stockholmsområdet som är en central del av den svenska byggbranschen, säger Fredrik Johanson, vd för Woody Bygghandel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078