23948sdkhjf

Lokal blir bostäder

Stenungsund får nya lägenheter

På Doterödsvägen skapar Stenungsundshem genom ombyggnationen av en lokal fyra ljusa, rymliga hyresrätter ett stenkast från centrum.

Upphandling av projektet har pågått under hösten. Utvärderingen av anbuden och beslut om tilldelning är nu klar. Erlandsson Bygg är det byggföretag som vann upphandlingen och som i samarbete med Stenungsundshem kommer att bygga om den tidigare lokalen till bostäder. Avtal gällande entreprenaden kommer att skrivas inom kort.

-Här hade vi en lokal med stora moderniseringsbehov. Istället för att renovera bestämde vi oss för att försöka tillskapa fler bostäder i Stenungsund. Jag är väldigt glad över att vi lyckats, säger Stenungsundshems vd Ted Lärnhem.

-Erlandsson Bygg är mycket tacksamma för förtroendet att få uppföra dessa lägenheter åt Stenungsundshem. Stenungsundsregionen är ett område där vi valt att expandera under kommande år. Detta projekt blir startskottet för den satsningen, säger Erlandsson Byggs avdelningschef Robert Johansson.

Vår förhoppning är att kunna ta det första spadtaget under våren. Inflyttningen kan i så fall påbörjas under hösten/vintern 2019/2020.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.36