23948sdkhjf

Derome husbolag satsar offensivt

Trots avmattning på bostadsmarknaden väljer Derome att satsa ännu mer på sin husproduktion.

 A-hus och Derome Plusshus slås ihop till det gemensamma Derome Husproduktion förstärks organisationen med ett antal nya tjänster. Bland annat rekryteras en rad nya säljare och ny regionchef. Både A-hus och Derome Plusshus får också nya divisionschefer.

Nyordningen ska ge större möjligheter att ha marknadsanpassade produkter.

- När det är lite kämpigare på marknaden vågar A-hus och Derome satsa, säger Karin Hellzén, divisionschef för A-hus. Det är en stor fördel att vara familjeägda och ha möjligheten att göra långsiktiga investeringar. Om vi vågar gasa i uppförsbacke blir utväxlingen på våra satsningar större än konkurrenternas.

Under hösten ingick Derome Plusshus flera stora ramavtal och nya samarbeten med kunder som Magnolia Bostad, Bovieran och LKAB. Med den nya organisationen blir Derome Plusshus en heltäckande leverantör av prefabricerade småhus, grupphus och flerbostadshus. Husen uppförs med både plan- och volymelement.

- Vi spelar i en helt ny liga gällande storkunder, säger Henrik Svahn, divisionschef för Derome Plusshus. Vi har gjort ett fantastiskt arbete med att knyta nya, värdefulla kontakter som borgar för att vi kan öka tillväxten betydligt kommande år. Vi blir en stark spelare på flerbostadshusmarknaden och det känns riktigt bra.

Medan Derome Plusshus riktar sig till proffskunder, renodlas A-hus till konsumentkunder. Med en gemensam organisation blir det ännu lättare att anpassa produkterna för varje enskilt byggprojekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063