23948sdkhjf

Bygmas pris Årets leverantör går till ESSVE

För andra gången delar byggmaterialkoncernen Bygma ut priset Årets leverantör till den leverantör som särskilt utmärkt sig under året.

ESSVES säljkår överraskades av Byggmas besked att de utsetts till Årets leverantör för  2018. Den goda nyheten fick de ta emot under en intern säljkonferens, då Bygmas inköpschef Carl Evedius plötsligt klev in på scenen för att berätta att de vunnit utmärkelsen med motiveringen:

"Årets leverantör 2018 tilldelas ESSVE för förstklassig artikelinformation, ordning och reda samt en kunddialog som främjar ett hållbart och långsiktigt samarbete."


Priset Årets leverantör instiftades av Bygma 2016 med syftet att uppmärksamma och visa uppskattning för duktiga leverantörer inom byggmaterialbranschen.

Med priset vill Bygma premiera den leverantör som man tycker särskilt utmärkt sig under året.


De kriterier man särskilt lägger vikt vid är varukvalitet, prisvärdhet (pris i relation till kvalitet), leveranskvalitet, administration samt utbildningsfrågor (såsom produktutbildningar, kundutbildningar och frukostdemos).

Ett drygt trettiotal leverantörer ingick fgrån början i bedömningen, utförd av Bygmas anläggningschefer runtom i Sverige. Fem leverantörer gick vidare och ESSVE blev den som till slut passerade nålsögat och kammade hem segern.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078