23948sdkhjf

HSB insamlingsplats för Stockholms Stadsmission

Anordnas för tredje året i rad.
För tredje året i rad anordnar HSB Stockholm en julklappsinsamling till förmån för Stockholms Stadsmission och deras verksamhet Unga Station. Insamlingen sker inom ramen för initiativet Projekt Hundralappen.

– Behovet är större än någonsin. Fler barnfamiljer hör av sig till oss och vill ha hjälp för att ge barnen en minnesvärd jul, säger Erica Sandin, verksamhetschef på Unga Station, i ett pressmeddelande.

Projekt Hundralappen har samlat in julklappar och presentkort till förmån för Stockholms Stadsmission sedan 2006. Julklapparna delas ut till barn och ungdomar i familjer som på något sätt har det svårt. På så sätt bidrar insamlingen till att göra julen lite bättre för dem som behöver det. Ifjol samlade HSB Stockholm in 300 presentkort.

– Projekt Hundralappen har blivit en stolt tradition på HSB Stockholm. Tidigare har vi riktat oss till medlemmar och medarbetare, men i år riktar vi oss även till allmänheten. Det känns extra bra, och vi hoppas att många stockholmare tittar in med ett presentkort, säger Anna Bengtsson, hållbarhetschef på HSB Stockholm.

Projekt Hundralappen pågår mellan den 3 och 19 december.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.218