23948sdkhjf

Hon blir affärsutvecklare på Ramboll

"Det känns väldigt bra att välkomna Tara till oss"
Tara Wood, teknisk doktor inom geoteknik på Chalmers blir del av Ramboll. Hon kommer att arbeta med affärsutveckling med inriktning på avancerad grundläggning samt forskning och innovation.

– Det känns väldigt bra att välkomna Tara till oss. Tara har flyttat fram de normer och tekniker som möjliggör en effektivisering av anläggningsbranschen. Hennes kunskaper och erfarenheter är en mycket bra tillgång för Ramboll på vår förändringsresa, säger Åsa Zeinetz, chef för divisionen Transport på Ramboll, i ett pressmeddelande.

Tara började sin karriär i England och har arbetat både som specialist och affärsutvecklare på olika företag i England och Sverige. I våras fick hon Sigge Thernwalls Stora Byggpris på Rambolls Engineering For Life-gala för den fullskaleforskning hon bedrivit på bland annat ett geotekniskt avancerat projekt - Västlänken Centralstation.

– Den svenska byggbranschen har förändrats mycket de senaste åren när det gäller infrastruktur. Ny teknik och analysmetoder öppnar för nya möjligheter för konsulter att jobba med alternativa lösningar och teknisk affärsutveckling och det är väldigt spännande. Jag har alltid utmanat normer och kämpat för bättre lösningar och Rambolls vision att vara nytänkande och relevanta ligger mig varmt om hjärtat. Det ska bli superspännande att börja på Ramboll och vara med om företagets förändringsresa, säger Tara Wood.

Tara Wood kommer närmast från NCC där hon arbetat i 14 år, bland annat som teknisk affärsutvecklare och specialist inom stora infrastrukturprojekt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062