23948sdkhjf

Bolist öppnar ny butik i Lindesberg

Butiken slår upp portarna redan idag.
Bygg- och järnhandelskedjan Bolist öppnar en helt ny butik i Lindesberg. Butiken som är en nyetablering är ytterligare en ny butik för Bolist. Under året har Bolist gjort klart med ett övertagande av Järnia-varumärket vilket medfört 40 nya butiker till kedjan. Det framgår i ett pressmeddelande.

Att den handlarägda butiken i Lindesberg väljer att ansluta till Bolist-kedjan är en effekt av den utvecklingsresa som startades inom kedjan för fem år sedan. Digitala flöden har byggts ut samtidigt som två centrallager har öppnats för att effektivisera flödena i den egna handelskedjan och för att möta den växande konkurrensen inom branschen.

– Idag är Bolist den enda fria fackhandelskedjan med egna centrallager inom både järn- och byggmaterial, man har en egenägd e-handeln samt är inne i en rad olika utvecklingsprojekt inom tjänster. Dessa faktorer tillsammans med en organisation som jobbar mycket nära oss i butik gör det mycket enklare för oss att lägga all fokus på kunden, säger Roger Göransson, ägare, Bolist Lindesberg, i pressmeddelandet.

Bolist i Lindesberg öppnar för alla kunder idag torsdagen den 8 november. Butiken består av butik och lager på 1700 kvadratmeter samt en stor utegård med drive in. Butiken riktar sig till både yrkes- som privatkunder.

– Handlare som lyser med framtidstro är framgången för Bolist. Därför behövs handlare som dessa i Lindesberg. Dels för sitt engagemang dels för att tillsammans med sina kollegor inom kedjan använda sina gemensamma inköpsvolymer för att sänka kostnader och förbättra villkoren. Det förbättrade värdet stärker hela kedjan och kunderbjudandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062