23948sdkhjf

Han blir ny regionchef för Sveriges Byggindustrier Mellan

Börjar efter årsskiftet.
Johan Gillberg blir ny regionchef för Sveriges Byggindustrier Mellan. Gillberg kommer närmast från en tjänst som förhandlingschef på NCC.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Johan Gillberg till Sveriges Byggindustrier. Johan har en mycket god kännedom om byggbranschen och våra medlemsföretags vardag vilket kommer att vara viktiga i vårt fortsatta arbete att göra byggbranschen attraktiv, sund och säker, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd Sveriges Byggindustrier, i ett pressmeddelande.

– Jag ser mycket fram emot att börja jobba på Sveriges Byggindustrier. I min nya roll hoppas jag kunna bidra med erfarenheter från ett medlemsföretags perspektiv gällande de fyra fokusområdena – attraktiva kollektivavtal, kompetensförsörjning, sund konkurrens och säkerhet. Nu ser jag fram emot att träffa alla medarbetare för att få en bild över vilka utmaningar och möjligheter som vi har inom regionen, säger Johan Gillberg.

Johan Gillberg är idag förhandlingschef och HR Manager på NCC och har tidigare bland annat jobbat som förhandlare och löneansvarig på Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) samt personalman/löneingenjör på JM AB region Öst.

Sveriges Byggindustrier Region Mellan har kontor i Eskilstuna, Falun, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro. Johan Gillberg kommer att utgå från kontoret i Uppsala.

Johan Gillberg tillträder sin nya tjänst på Sveriges Byggindustrier efter årsskiftet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078