23948sdkhjf

Projekt köper specialprodukter

Ökat intresse för Södras projektstöd

Det ökade användandet av trä som byggnadsmaterial har även skapat ett ökat behov av speciallösningar i trä till exempel brandimpregnerat, något som Södras projektstöd i Karlstad har märkt av det starkare intresset och har ökat försäljningen med 20 procent varje år sedan 2015. Södras projektstöd bildades för drygt tre år sedan för att ta hand om allt som inte säljs inom standardsortimentet sågade trävaror. Idag omsätter verksamheten 40 miljoner kronor om året.

Projektstödet har både en rådgivande roll och kan konkret skaffa fram det byggmaterial som behövs. Kunderna får hjälp med träets möjligheter och begränsningar under olika förhållande.

Vi ser vårt projektstöd som ett fantastiskt komplement till vår breda ”standardaffär” mot bygghandeln. Så fort vi får en förfrågan gällande specialprodukter kan vi snabbt och effektivt hantera den via vårt projektstöd. Detta gör att Södra kan bli en komplett leverantör mot Bygghandeln oavsett om vi pratar standard eller special, säger Fredrik Gustavson, försäljningschef Skandinavisk bygghandel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14