23948sdkhjf

Rekordår för Beijer Byggmaterial

Tillväxten har varit bättre än marknaden 15 månader i rad.
Beijer Byggmaterials tillväxtkurva har under de senaste 12 månaderna pekat rakt uppåt. Jämfört med marknaden är tillväxten hos Beijer mer än dubbelt så stor. Samtidigt tar man marknadsandelar hela 15 månader i rad, dessutom har tre månader varit de bästa någonsin i Beijers historia.

– Det här är en stark tillväxt och en fantastisk prestation av våra medarbetare. Resultatet grundar sig i en hög kundnöjdhet och det är en av anledningarna till att vi växer så stort, säger Geir Thomas Fossum, vd på Beijer Byggmaterial, i ett pressmeddelande.

Beijer Byggmaterial satte under 2017 en ny strategi med ett ännu tydligare fokus på proffskunder. Strategin har landat och tagits emot mycket väl vilket gör att Beijer de senaste 12 månaderna kan visa en tillväxt på 7,8 procent jämfört med marknadens 3,5 procent. Beijer kan med detta summera 15 månader i rad med ökad marknadsandel.

– Maj månad blev en all-time-high inom Beijer med en omsättning som aldrig tidigare uppnåtts. Totalt tar sig tre månader under det gånga året in på topp 10-listan genom tiderna, säger Geir Thomas Fossum.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094