23948sdkhjf

Hon är ny distriktschef i Cementa region Syd

Kommer närmast från Beijer Bygg.
Jenny Larsson är ny distriktschef i Cementa region Syd och är nu därmed kundernas kontaktperson i södra Sverige, med utgångspunkt från Malmökontoret. Hon kommer närmast från Beijer Bygg där hon arbetat som säljare inom fasad- och betongavdelningen, med fokus på tegel och puts.

Jenny Larsson övertar rollen efter Lars-Åke Andersson som varit distriktschef i över 20 år.

– Fram till att Lars Åke Andersson går i pension under våren kommer vi arbeta sida vid sida och jag får därmed en bra och gedigen introduktion till verksamheten och kundstrukturen, säger Jenny Larsson i ett pressmeddelande.

På schemat den närmaste tiden står ett besök vid Cementas fabrik i Degerhamn och ett antal betongutbildningar. Dessutom kommer hon att göra kortare praktikperioder ute hos betongtillverkare för att få kunskap om hur cementprodukterna används i byggandet och hur kundernas arbetsvardag och behov ser ut.

– Det ska bli riktigt kul att komma igång i min nya roll, och jag ser fram emot att komma ut och träffa våra kunder, säger Jenny Larsson.

– Öresundsregionen är en viktig och expansiv marknad med stor prioritet för oss på Cementa. Att hålla en hög närvaro och servicegrad är en självklarhet, säger Cementas försäljningschef Mats Hellström, och tillägger:

– Därför känns det fantastiskt roligt att välkomna Jenny i teamet. Med lokal förankring och stor entusiasm kommer vi genom Jenny att fortsätta vara den självklara bindemedelspartnern i byggindustrin i regionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11