23948sdkhjf

Här är Restates nya vd

Kommer närmast från annan tjänst inom bolaget.
I ett pressmeddelande skriver Restate att man anställt Patrik Rosén som ny vd. Han har tidigare varit ansvarig för nyproduktionsavdelningen på bolaget.

– Jag har gedigen kunskap inom vår kärnverksamhet och har varit med från starten 2012. Jag kommer att bidra med min erfarenhet och ser fram emot att få ta företaget vidare, säger Patrik Rosén i ett pressmeddelande.

Patrik Rosén kommer från en fastighetsfamilj och har sedan barnsben varit säker på en karriär inom fastighetsbranschen.

– Det har tidigare varit två ägare som valde att ta ett steg tillbaka och därmed erbjöd de mig ledarrollen. De är fortfarande kvar i ledningen, men ville låta mig styra företaget. Jag ser verkligen fram emot att få ta det här till nästa nivå, säger Patrik Rosén.

Patrik har tidigare varit ansvarig för nyproduktionsavdelningen på Restate. I sin roll som vd kommer han fortfarande att jobba med sina tidigare arbetsuppgifter inom rådgivning vid ombildningar och sitta med i olika byggstyrelser. I sin roll kommer han även att vara ledande i arbetet med att expandera företaget i andra städer.

– Vi kommer att behöva anställa under hösten och planerar att se över möjligheterna att expandera utanför Stockholm. Under den första tiden kommer fokus att ligga på att samla ihop alla så att vi sätter en struktur som alla är med på, säger Patrik Rosén.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125