23948sdkhjf

De vann Sveriges Byggindustriers pris

Kommunstyrelsens ordförande: "Det är jätteroligt"
Under gårdagen fick Härryda ta emot Sveriges Byggindustriers pris för Årets Kommun och Borås för Årets Klättrare. Priset delas ut i samband med fastighetsbranschens nya stora mässa Nordic Property Expo på Svenska Mässan i Göteborg. Det framkommer i ett pressmeddelande.

Härryda Kommun utnämndes till Årets Kommun för ett genomgående bra resultat i Byggdialogindex 2018. Totalt har 174 intervjuer genomförts med större byggföretag om investeringsklimatet och samarbetet i västsvenska kommuner.

Om vinnaren Härryda anser byggföretagen att det är särskilt enkelt att få kontakt med kommunens tjänstemän, att det finns bra möjligheter att nå rätt person och att näringslivsklimatet i kommunen är gynnsamt för exploatering, bygg och fastighetsverksamheter.

Priset togs emot av fem representanter från Härryda kommun, däribland Per Vorberg (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Det är jätteroligt. De senaste åren har vi tagit en ansats för att öka vår tillgänglighet och varit positivt inställda till det mesta. Priset är ett startskott och nu utmanar vi alla andra kommuner att bli bättre tillsammans som en region, sa Per Vorberg.

Priset delades igår ut för första gången och det skedde på mässan Nordic Property Expo, som arrangeras för första gången på Svenska Mässan i Göteborg 11 till 12 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078