23948sdkhjf

Tyréns rekryterar ny affärschef

Kommer närmast från Sweco.
Tove Karnstedt, före detta biträdande regionchef på Sweco, blir ny affärschef på Tyréns. Som affärschef får hon ansvaret för att bygga och driva ett nytt affärsområde, mark & vatten, i region väst på Tyréns.

Närmast kommer Tove Karnstedt från Sweco där hon arbetat sedan 2004 i en rad olika roller. Hon har bland annat arbetat som projektledare för vattenresurser, processledare för hållbar samhällsutveckling och VA-strateg. De senaste tre åren axlade hon rollen som biträdande regionchef på Sweco Environment samtidigt som hon jobbade som konsult i uppdrag, mestadels som processledare.

– Jag är mycket nöjd med vår rekrytering. Tove har gedigen kompetens inom hållbarhet, vatten- och miljöfrågor och är en uppskattad ledare. Hon har också lång erfarenhet av samhällsbyggnad- och konsultbranschen där hon med sitt nätverk kan bidra med att utveckla våra affärer, säger Christer Abrahamsson, regionchef i väst på Tyréns, i ett pressmeddelande.

Som affärschef för mark & vatten kommer hon ta ett helhetsansvar för affärsområdet och utgöra ett av tre affärsområden i region väst.

– Jag har fått en mycket inspirerande roll och jag ser fram att lära känna företaget, mina nya kollegor och våra kunder. Jag drivs av att bidra till ett mer hållbart samhälle och triggas av att se människor och organisationer utvecklas. Allt det kommer jag ha möjlighet att ägna mig åt som affärschef på Tyréns. Jag är förväntansfull och ivrig att komma igång, säger Tove Karnstedt.

Tove tillträdde sin tjänst på Tyréns i Göteborg den 10 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094