23948sdkhjf

Han blir Tyréns nya Englandschef

Som landschef kommer Simon ansvara för att stärka Tyréns position på den engelska marknaden och bredda det internationella erbjudandet.
Simon Giles har utsetts till chef för Tyréns verksamhet i England. Han kommer närmast från Accenture, där han varit globalt ansvarig för segmentet Digitala Städer och fokuserat på hur digital teknik kan göra städer och den bebyggda miljön bättre ställen att bo, leva och arbeta på.

Under det senaste decenniet har Simon blivit en ledande röst inom Smart Cities-området, där han bland annat arbetat med städer, utvecklare, arkitekter och ingenjörer för att utveckla och leverera nya digitala översiktsplaner.

– Tyréns inriktning är tydlig, vi ska växa på den nordeuropeiska marknaden och bli ledande inom smart samhällsbyggnad. Simons breda erfarenhet av globala, digitala och smarta städer kommer att vitalisera branschen och bidra till nya lösningar för våra kunder och partners, säger Johan Dozzi, vd och koncernchef på Tyréns, i ett pressmeddelande.

– Jag är fantastiskt stolt över att bli en del av Tyrens och få dela med mig av min internationella erfarenhet av framtidens städer, säger Simon Giles.

Simon kommer att ingå i Tyréns koncernledning och tillträder sin tjänst den 10 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109