23948sdkhjf

Hon blir ny affärschef hos Tyréns

Kommer att ansvara för region mitt.
Tyréns skriver i ett pressmeddelande att man anställt ny affärschef för region mitt. Hon heter Pernilla Mollstedt och började sin anställning på Tyréns den 20 augusti. Pernilla Mollstedt kommer närmast från Vattenfall Värme i Uppsala, där hon haft en chefsroll.

– Med sin breda erfarenhet av att leda olika projektgrupper mot gemensamma mål samt med ett genuint intresse av att utveckla och bygga bra relationer med kollegor och medarbetare i sitt chefs- och ledarskap så känns detta mycket bra, säger Magnus Holmberg, regionchef Tyréns region mitt, i pressmeddelandet.

Som Affärschef kommer Pernilla ha det övergripande ansvaret för att de avdelningar som ingår i affärsområdet är rätt dimensionerade för den marknad de finns på och att avdelningarna når sina uppsatta mål. De berörda avdelningarna finns fördelade på Tyréns kontor i Örebro, Borlänge, Västerås, Gävle, Uppsala och Järvsö.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få bli en del av Tyréns, och framför allt av den här gruppen. Mitt hjärta bultar lite extra för bygg- och anläggningsarbeten och jag har en god och bred erfarenhet av detta från energibranschen. Denna tar jag med mig in i rollen tillsammans med en vilja att lära känna verksamheten. Mitt fokus kommer därför i början ligga på att ta del av alla medarbetares vardag och förstå vad som driver dem, säger Pernilla Mollstedt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.907