23948sdkhjf

De bygger för Kiruna nya centrum

Veidekkes dotterbolag har fått ett nytt uppdrag.
Berggren & Bergman, dotterbolag till byggkoncernen Veidekke, har fått i uppdrag av LKAB att utföra mark- och infrastrukturarbeten för 400 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde i anslutning till Kirunas nya centrum. Arbetet påbörjas i juli 2018 och beräknas vara klart i oktober 2019. Projektet är en utförandeentreprenad. Det framkommer i ett pressmeddelande.

LKAB ska bygga tusentals nya bostäder och kommersiella lokaler de kommande åren och är en viktig spelare i utvecklingen av Kirunas nya centrum.

- Det här är ett otroligt spännande projekt och vi är naturligtvis mycket glada över förtroendet från LKAB. Här har vi en möjlighet att jobba på det sätt vi vet fungerar bäst, i samverkan med fokus på involvering. När vi arbetar involverande med kund, samarbetspartners, projektörer och medarbetare når vi maximal effektivitet och kvalitet. Vi kan lägga fokus på ekonomi, framdrift och produktionslösningar i samverkan, säger Mathias Rönnholm, regionchef Veidekke Anläggning Nord, i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078